The Team

Wie we zijn

Tartatoeje is Marilyn, Marilyn is Tartatoeje

Reeds enkele jaren is Marilyn Masse gepassioneerd door het decoreren van gebak. Deze passie is in relatief korte tijd uitgegroeid tot de winkel die ze nu uitbaat. In het begin was er de facebookpagina, maar kort daarna drong zich de noodzaak van een winkel op. Tot op vandaag is Marilyn de drijvende kracht achter deze zaak. Haar passie, haar kennis en finesse stralen zich dan ook uit in ieder detail van haar zaak.

Haar helpende hand is haar man, Kürt Bertier, die haar bijstaat waar hij kan.

Ontstaan en geschiedenis

Het verhaal van Tartatoeje begint als Marilyn begin 2015 op het feest van het vierjarig bestaan van de televisiezender Njam haar Njamburger door Dominique Persoone uitgeroepen ziet tot de origineelste en lekkerste cupcake. Marilyn maakte een Facebookpagina aan waarop ze haar creaties toonde. In een mum van tijd had ze meer dan 2000 likes en begon ze te dromen van een winkel.

De winkel opende dan ook kort daarna, nl op 9 en 10 januari 2016.

Marilyn koos heel bewust voor de naam Tartatoeje waarmee ze alles samenvat wat ze belangrijk vindt. Dat zijn haar gezin en haar beroep. Tartatoeje doet denken aan Ratatouille, wat niet alleen een groentenbereiding is, maar ook de naam van een animatiefilm. Marilyn, die getrouwd is met Kürt Bertier, heeft twee zonen en één dochter. Ze noemde haar zoontjes naar de hoofdpersonages uit de film Ratatouille: Rémy en Emiel. Ze heeft van Ratatouille dan Tartatoeje gemaakt om zo de link te leggen met haar beroep.