Smaken/Saveurs

Er zijn 3 soorten biscuit mogelijk; nl. natuur, chocolade en red velvet (5 euro extra). Natuur en chocolade zijn beide zeer luchtig en licht van smaak. Red velvet is een Amerikaanse biscuit, knalrood van kleur en iets dichter van structuur en vettiger van consistentie.

 

Alle biscuits worden 2 maal open gesneden en opgevuld met een vulling. Klassiek zijn chocolademousse ( wit of bruin) en bavarois van aardbei of framboos. Maar uiteraard beperken we ons daar niet toe. We maken bavarois van alle soorten fruit, zelfs van koekjes ( oreo, speculaas, ...) Alcoholhoudende vullingen zijn ook mogelijk ( 10 euro extra ) Een smaakvolle voltreffer is ook onze roomkaas-vulling.

 

Il existe 3 types de biscuits possibles; à savoir nature, chocolat et Red Velvet(5 euros supplémentaires). Les saveurs << naturel et chocolat  >> sont très  légeres en goût. Red Velvet est un biscuit américain, de couleur rouge vif, de texture légèrement plus dense et de consistance plus grasse.

 

Tous les biscuits sont coupés deux fois et remplis d'une garniture. La mousse au chocolat (blanche ou brune) et le bavarois à la fraise ou à la framboise sont classiques. Mais bien sûr, nous ne nous limitons pas à cela. Nous fabriquons des bavarois à partir de toutes sortes de fruits, même des biscuits (oreo, spéculoos, ...). Des garnitures alcoolisées sont également possibles (10 euros supplémentaires). Notre garniture au fromage à la créme est un succès savoureux.